(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Výborná sekaná
Potřebné ingredience
1 kg mleté maso, 2 PL podravky, 1 smetana na šlehání (je jedno jestli 200ml nebo 250ml),
případně můžeme přidat houby (čerstvé nebo mražené) nebo párek
Postup přípravy
Mleté maso smícháme s podravkou nebo podobným kořením a zalejeme smetanou, poté dáme přes noc uležet do lednice. Dělám to do bábovkové formy nebo do formy na srnčí hřbet...
Druhý den pečeme klasicky v troubě.
Pro obměnu jsem dnes přidala hříbky a nemělo to chybu.... fakt mňamka....
Nebo lze do středu "šišky" zapéct párek nebo klobásu...
Druhý den pečeme klasicky v troubě.
Pro obměnu jsem dnes přidala hříbky a nemělo to chybu.... fakt mňamka....
Nebo lze do středu "šišky" zapéct párek nebo klobásu...
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé