(recept
si oblíbilo 72 návštěvníků)
Domácí pribinák
Potřebné ingredience
Pribinák: 2 tvarohy ve vaničce polotučný( může být i plnotučný) 1 šlehačka 30% , cukr dle chuti, 1 lžíce kakaa(může nemusí) 1 vanilkový cukr.
Postup přípravy
vyšleháme šlehačku do tuha dál přidáme cukr,van.cukr,2 tvarohy,kakao, mícháme dokud se cukr nerospustí,hotový pribinák dáváme do miseček s víkem a dáme do lednice tam vydrží 14 dní.Místo cukru se dá také použít granko banánové,jahodové,nebo se dá dělat bez kakaa to pak chutná jako dřívější krémáček ,výborný v kombinaci s piškotami.1 porce mě vychází na 5,-kč dětem moc chutná a ty kupované ani nechtějí,a taky víte co tam dáte žádná guma gvar,éčeka atd........a ušetříte.! Vyskoušejte!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Martas100
(upraveno)
20. 1. 2016, 20:45
Díky za připomenutí receptu- kdysi jsem dělala a teď jsem na něj dostala chuť- zítra udělám..
CoolKids
(upraveno)
2. 8. 2012, 13:15
Dobrý den, děkuji za recept, chutná výborně.
Lupami
(upraveno)
28. 7. 2011, 19:12
L U X U S N Í jedli jsme všichni a na druhý den už nezbylo
Alíček 065
(upraveno)
3. 4. 2011, 15:15
Tak velká pochvala mam na hlídáni vnouče a moc mu to chutná (clamp budu dělat častěji aspon človek vi co tam je za surovinu moc díky za receptík DOPORUČUJI VŠEM MAMINKÁM (
MatildaH
(upraveno)
21. 3. 2011, 16:36
Tak jsem udělala, polovinu jsem smíchala s vanilkovým cukrem a polovinu s grankem, navrstvila na sebe a máme Lipánek Duo Je moc dobrý, ale opravdu sytý a tučný, stačí ho jako dezert jen troška Ještě mě láká to jahodové granko, zkusím příště Díky za recept
scheina
(upraveno)
20. 3. 2011, 20:37
děláme, jen nedáváme smetanu, stačí plnotučný tvaroh
Skavrtka
(upraveno)
18. 3. 2011, 16:37
Perfetní, taky děláme. A můžu doporučit i zakysanou smetanu s cukrem. U nás hodně oblíbené i s piškotem a banánem
Supcikova
(upraveno)
18. 3. 2011, 16:18
super, díky, stále kupuju lipánky a tohle bude asi cenově i chutově přijatelnější, díky moc
Kospetaaa
(upraveno)
14. 3. 2011, 23:20
paluš
(upraveno)
14. 3. 2011, 14:56
...ten nemá chybu. Dneska jsem dělala a myslím,že do zítra nevydrží .Moji drahouškové to zvládnou za dnešek . Je to fakt dobrůtka ! Supr receptík!
ajkammm
(upraveno)
12. 3. 2011, 10:59
vyzkouším
marcelau
(upraveno)
12. 3. 2011, 10:23
znám a je vynikající