(recept
si oblíbilo 8 návštěvníků)
Boršč
Potřebné ingredience
500g hovězího masa, 500g vepřového masa, hovězí kosti, 3 mrkve, 2 petržele, 3 brambory, 3 stroužky česneku, máslo, sůl, pepř, bobkový list, nové koření, 2 rajčata, kousek hlávkového zelí, rajiský protlak, 2 střední řepy, ocet, cukr, zakysaná smetana k podávání
Postup přípravy
Z masa, 1 mrkve, 1 petržele, kostí, koření a soli uvaříme vývar. Na másle osmahneme na plátky česnek, přidáme spařená, oloupaná a na kousky nakrájená rajčata a kousky zelí, chvíli podusíme, přilijeme vývar, přivedeme k varu. Přidáme brambory, mrkve, petržel a protlak a vaříme téměř do změknutí zeleniny. Před koncem přidáme předem uvařenou a nakrájenou řepu a na kousky nakrájené maso. Dochutíme solí, pepřem, octem a cukrem.
Na talíři přidáme zakysanou smetanu.
Na talíři přidáme zakysanou smetanu.
ingredience na vývar
...
...
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Luciasek23
(upraveno)
4. 4. 2011, 11:45
Babička dělá podobně ale dává ještě uzený masko,mají tam prý být 3druhy a je fakt skvělá,máme jí moc rádi
katula1978
(upraveno)
14. 3. 2011, 19:31
bubík4
(upraveno)
12. 3. 2011, 20:29
pasifa
(upraveno)
11. 3. 2011, 16:25