(recept
si oblíbilo 21 návštěvníků)
H E R M E L Í N O V Á P O M A Z Á N K A -či salát ?
Potřebné ingredience
3 x hermelín,
100 g eidamu,
100-150 g šunkového salámu v celku - stačí najemno nastrouhaný točený salám
2 vejce uvařené natvrdo,
4 sladkokyselé okurky,
1 cibule,
2 majonézy v sáčku,
pepř, sůl,
citron
necelé 1 dl bílého vína - dávala jsem cinzano
Postup přípravy
Hermelín nastrouhat na hrubo.salám buď velmi na jemno nakrájet či nastrouhat.Cibulku,vejce a okurky vše jemně pokrájet.
Zamíchat s majolkou a vínem (dodá tu správnou chuťovou tečku ) dochutit a podávat.
je to OPRAVDU MŇAMÓZNÍ
Zamíchat s majolkou a vínem (dodá tu správnou chuťovou tečku ) dochutit a podávat.
je to OPRAVDU MŇAMÓZNÍ
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Modro_očka
(upraveno)
29. 12. 2007, 11:07
Zdeni, tak jsem právě dodělala Tvoji pomazánku a je supeeeeer, už jsem testovala sice jsem ji udělala z Vltavínu a místo bílýho či číza tam šlo růžový vínko , ale i tak je to mňamka
Modama
(upraveno)
4. 12. 2007, 11:27
vypadá to bááječně Udělám asi vzorek
Dandulee
(upraveno)
4. 12. 2007, 11:06
Teda vypadá to moc lákavě Určitě vyzkouším
pavlinice
(upraveno)
3. 12. 2007, 21:16
Zajímavé dát deci Cinzana do salátu je teda odvaha. Tak nevím jestli na svátky nemám koupit flašku a vyzkoušet,ale myslíte,že může chutnat i abstinentovi?Jinak bílé víno né,to už vůbec nemusím i když třeba Avanti mi chutná. A co Avanti,může být?
phebe
(upraveno)
7. 12. 2007, 21:56
@pavlinice
myslím že i Avanti dobře poslouží