Divočák
Potřebné ingredience
Korpus světlý na plech /viz mé recepty/, 3x ze 4 vajec, krém čokoládový, višňový gel, potah - hmota od Zdenky
Postup přípravy
podle šablony si vykrojíme 3 placky, které poskládáme na sebe a naplníme krémem.
Ze zbytků dotvarujeme ještě zadeček a hlavu.
punčovinou dotvarujeme čumák
přiděláme nohy, na které spotřebujeme zbylé kousky z korpusů
Pak to krémem slabě potřeme a dáme vychladnout. Vychlazené potáhneme hmotou a kosticí narýhujeme srst.
Přiděláme uši, ocásek a potřeme černou gelovkou zředěnou alkoholem.
Přiděláme kly a je hotovo. Ještě přidáme větvičku zeleného a tady byl ještě požadavek malá selátka
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé