Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept
(recept si oblíbilo 13 návštěvníků)

Rychlá skleničková bábovka, perník, ovocný koláč, ....

0.0
Rychlá skleničková bábovka, perník, ovocný koláč, ....

Potřebné ingredience

2 skl. hrubé mouky, 1 skl. cukru, 1/2 skl. oleje, 1 skl. mléka, 1 prdopeč, 1 vanilkový cukr, 2 vajíčka

Postup přípravy

veškeré ingredience dáme do misky mimo prášku do pečiva a smícháme. Prášek do pečiva přidáme po smíchání a znovu pořádně zamícháme (můžeme i mixerem) a dáme do vysypené formy, plechu a pečeme cca na 180 stupňů přibližně hodinu.
Pro vláčnost do tohoto receptu přidávám 2 nastrouhaná oloupaná jablka. Občas přidám vlašské ořechy, do perníku vyměním prášek do pečiva za prášek do perníku, přidám trošku skořice a lžíci kakaa a po upečení potřu smíchaným citronem s moučkovým cukrem a vodou.
Jde použít i na bublaninu, minulý týden jsem udělala těsto a nasypala na něj borůvky a byl úžasný koláč. Recept je velice rychlý, opravdu chutný, nepracný, použitelný na všechny způsoby a dle velikosti skleničky lze použít na libovolnou velikost formy.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

vltavskaaa 13. 4. 2011, 16:11
Taky jsem vyzkoušela... :-) a pro Deniska jsem mu tam dala překvapení !!! gumové medvídky a lentilky ,-) .... Věřte nevěřte... je to mňamka (K)
korivana 11. 3. 2011, 8:30
Tak jsem vyzkoušela s jablíčkem a skořicí a dcerka mi řekla, jestli bych ji teď nepekla pořád ,-) Takže u nás úspěch velikýýý (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie