(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Paříž
Postup přípravy
ozdobeno čokohmotou +cukrové perličky
...
...
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
jajka5
(upraveno)
9. 3. 2011, 13:13
KRÁSNÉ
darinka30
(upraveno)
8. 3. 2011, 20:50
pavla08
(upraveno)
8. 3. 2011, 20:58
@darinka30
Díky
janica251
(upraveno)
8. 3. 2011, 20:35
náádherné a krásne tortičky
pavla08
(upraveno)
8. 3. 2011, 20:58
@janica251
Moc děkuji
zdenka54
(upraveno)
8. 3. 2011, 20:32
Jeden hezčí než druhý
pavla08
(upraveno)
8. 3. 2011, 20:58
@zdenka54
Děkuji
blanuse
(upraveno)
8. 3. 2011, 13:40
krásné dortíky, super krémové zdobení
pavla08
(upraveno)
8. 3. 2011, 20:58
@blanuse
Děkuji moc
Komůrče
(upraveno)
8. 3. 2011, 12:47
krásné dorty
pavla08
(upraveno)
8. 3. 2011, 20:58
@Komůrče
Děkuji
Bramborka
(upraveno)
8. 3. 2011, 11:11
opravdu překrásné dorty
pavla08
(upraveno)
8. 3. 2011, 20:57
@Bramborka
Moc děkuji
Ilonáček
(upraveno)
8. 3. 2011, 11:10
krásné , moc pěkné zdobení a bezvadně vyhlížející krémy , prosím o receptík na čokoládové krémy-moc děkuji
pavla08
(upraveno)
8. 3. 2011, 20:57
@Ilonáček
Díky Recept na krém: 3 smetany na šlehání 31% a výše (Kunín), 50-70 g holandského kakaa, 6-8 lžic cukru krystalu a cca 2 cm plátek másla. Kakao vmíchám metličkou do vlažné smetany (neprosívám), přidám cukr a máslo. Vše svařím za míchání v nerez. hrnci cca 10 minut za mírného probublávání. Každý si může chuť přizpůsobit množstvím kakaa nebo cukru. Svařenou šlehačku nechám vychladnout a dám ji na 24 hodin do ledničky. Před plněním korpusu šlehačkovou hmotu vyšlehám ručním šlehačem (vysoká rychlost). Je potřeba, aby byla před šleháním dobře vychlazená! Tímto množstvím plním kakaový korpus o průměru 24 cm s jedním prořezem, který obmažu a dozdobím krémem.
Ilonáček
(upraveno)
9. 3. 2011, 14:59
@pavla08
Dobrý den, moc děkuji za receptík na krém a už se těším jak jej vyzkouším
chalupnicka
(upraveno)
8. 3. 2011, 9:01
Pěkné
pavla08
(upraveno)
8. 3. 2011, 20:45
@chalupnicka
Díky