(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
Kuřecí na červeném kari - thajské
Potřebné ingredience
4 kuřecí prsíčka, 2x červené kari, lilek, bambusové výhonky, 2x kokosové mléko, žampióny, ananas, paprika, bazalka, zázvor, 1/4 litru vývaru (z jedné kostky bujónu), kukuřice, olej
Postup přípravy
Do hluboké pánve dáme olej a červené kari. Přidáme nakrájené kuřecí maso a orestujeme. Přidáme na kostičky nakrájený a oloupaný lilek, bambusové výhonky, ananas, žampióny, kukuřici (bez nálevu) a papriku. Promícháme a asi 5 minut podusíme. Přidáme zázvor, bazalku, kokosové mléko a vývar. Necháme povařit. Kdo chce pálivější, může si přidat o jeden sáček červeného kari navíc. Podáváme s rýží.
zde jsou ingredience
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Vanusak
(upraveno)
7. 3. 2011, 17:53
Před týdnem jsme se vrátili z Thajska a strašně nám chybí jejich jídla! Tak vyzkouším alespoň náhradu.
hausago
(upraveno)
7. 3. 2011, 21:58
@Vanusak
kdyby jste sehnala ještě citronovou trávu, tak ji tam dejte povařit na vůni a chuť a potom vyhodit (tu trávu)
Vanusak
(upraveno)
8. 3. 2011, 10:24
@hausago
Hmm, děkuju za radu, právě se chystám do zdravé výživy...