(recept
si oblíbilo 187 návštěvníků)
****OŘECHOVÉ SNĚNÍ ****

Potřebné ingredience
4 BÍLKY, 14 DKG ML. CUKRU, 14 DKG MLETÝCH OŘECHŮ 1 ŠLEHAČKA
Postup přípravy
Z BÍLKŮ UŠLEHÁME SNÍH, DO NĚJ VŠLEHÁME CUKR A OŘECHY, NALEJEME NA PLECH, VYLOŽENÝ PEČÍCÍM PAPÍREM. PEČEME V PŘEDEHŘÁTÉ TROUBĚ ASI NA 175 C. JEŠTĚ TEPLÉ NAŘEŽEME NA 3 PLÁTY. PO VYCHLADNUTÍ SLEPUJEME UŠLEHANOU ŠLEHAČKOU NASEBE.
DÁME ULEŽET DO LEDNICE NEJMÉNĚ NA 1 HODINU. PŘI KRÁJENÍ MUSÍ BÝT ŘEZ VLÁČNÝ.
DÁME ULEŽET DO LEDNICE NEJMÉNĚ NA 1 HODINU. PŘI KRÁJENÍ MUSÍ BÝT ŘEZ VLÁČNÝ.

SLEPUJEME PLÁTY NA SEBE

PÁS PO SLEPENÍ

DOBROU CHUŤ
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
žohanda
(upraveno)
24. 9. 2015, 20:39
Luxusní





nahlásit
P.A.V.L.A
(upraveno)
13. 10. 2013, 10:35



nahlásit
anunyta
(upraveno)
2. 11. 2012, 0:17












nahlásit

Lenka W.
(upraveno)
30. 5. 2012, 9:25
Je to rychlý a vynikajíci
dezert
. Díky za skvělý recept.




nahlásit

Wendellewel
(upraveno)
17. 4. 2012, 18:23












nahlásit
ronin
(upraveno)
18. 9. 2011, 17:11
Chtěla bych recept na Ořechové snění též vyzkoušet,ale prosím,jaký cukr se tam dává-moučky nebo krystal?Děkuji za odpověd.
nahlásit
pavcca1
(upraveno)
18. 9. 2011, 17:16
@ronin
Je to v receptu ml. =moučkový cukr .
nahlásit

lidare
(upraveno)
18. 9. 2011, 16:51




nahlásit

sites
(upraveno)
18. 9. 2011, 16:39
Tak včera jsem tuhle dobrůtku pekla poprvé a zrovna z dvojnásobné dávky
, protože jsem brala ke známým a chtěla jsem, aby nám zbylo i doma
. Všichni byli nadšení a chválili, je to opravdu lehká mňamka pro milovníky ořechů
. Jen bych chtěla upozornit všechny, kteří se na pečení teprve chystají, že je lepší řez sníst sice uleželý, ale ten den, druhý den se mi zdál už příliš mokrý, jak šlehačka zřídla. Jinak díky







nahlásit
medva77
(upraveno)
1. 5. 2011, 13:34
Vypadá to lehce a přitom luxusně!Nezkoušel někdo udělat s pařížskou šlehačkou?To by mohlo být taky super....
nahlásit
Magelová
(upraveno)
3. 4. 2011, 19:09
Recept jsem vyzkoušela.měla jsem plno bílků,tak jsem udělal 3 pláty a slepila jsem to 2 ušlehané šlehačky+2 ztužovače šlehačky a přidala jsme 1 zakysanou krémovitou smetanu.Vynikající,vše chutnala.konečně se mi osvědčil výborný recept,když mám plno bílků a nevím co s nich upéct.Díky moc za recept.
nahlásit
iveta Š.
(upraveno)
25. 3. 2011, 12:22
Prosím jak dlouho se to peče? Díky.
nahlásit

Zelča
(upraveno)
27. 3. 2011, 9:51
@iveta Š.
IVETKO TO JSEM ZAPOMĚLA STOPNOUT, ALE PODLE TOHO VZHLEDU A POHMATU, MUSÍ BÝT ZLATAVÉ A KRAJE UŽ HNĚDÉ, KŘUPAVÉ. JAK BUDU PÉCT PŘÍŠTĚ ZMĚŘÍM, ALE MYSLÍM ŽE KAŽDÝ BUDE MÍT TROUBU JINAK NASTAVENOU, JÁ MÁM UŽ STARŠÍ, TAKŽE MI PEČE HŮŘ. JANA
nahlásit

makytaf
(upraveno)
21. 3. 2011, 17:34
Rychlé a výborné
.Včera se po ní jen zaprášilo. Snědla se ještě neuležená, tedy ještě trochu křupavá a tááááák výborná








nahlásit

Zelča
(upraveno)
21. 3. 2011, 21:22
@makytaf
taky se u nás dlouho ´´neohřeje´´







nahlásit

romi07
(upraveno)
20. 3. 2011, 21:39
taky jsem dělala už 2krát a dnes jsem trošku pozměnila-na plát jsem pomazala jahodovou marmeládou a do ušlehané šlehačky jsem dala pokrájené mandarinky z plechovky a byla to
navrch hoblinky hořké čokošky. Každý mlaskal a k tomu




nahlásit

Zelča
(upraveno)
21. 3. 2011, 21:22
@romi07




nahlásit

Pavlice
(upraveno)
20. 3. 2011, 18:32
Dneska jsem vyzkoušela,jako zákusek ke
,a byl vynikající...
trošku jsem si upravila tu plňku,mezi pláty jsem dala tuto klasickou šlehačku a na povrch a na boky zakysanku s vanilkovým cukrem
a
i
jen mlaskali...a už není
díky za výborný a jednoduchý recept








nahlásit

Zelča
(upraveno)
21. 3. 2011, 21:23
@Pavlice






nahlásit

spero
(upraveno)
13. 4. 2011, 16:57




nahlásit

Zelča
(upraveno)
20. 3. 2011, 10:38
@spero
Ivanko, jsem ráda, že Vám chutnalo, u nás se taky po tom jen zapráší
hezkou neděli


















nahlásit
manelka
(upraveno)
7. 11. 2012, 12:53
už se mi sbíhají sliny..... vyzkouším

nahlásit

Zelča
(upraveno)
20. 3. 2011, 10:38
@manelka
Je to rychlé, určitě zkuste




nahlásit

herlíci
(upraveno)
11. 3. 2011, 15:22
Toto dělávám jako beze roládu. Je to výborné.


nahlásit

Zelča
(upraveno)
20. 3. 2011, 10:39
@herlíci



nahlásit

Zelča
(upraveno)
20. 3. 2011, 10:38
@herlíci



nahlásit
pasticka
(upraveno)
11. 3. 2011, 15:19
Také znám a dělám a je to opravdu lahůdka a hlavně pro milovníky ořechů



nahlásit

Zelča
(upraveno)
20. 3. 2011, 10:39
@pasticka








nahlásit

fialka 75
(upraveno)
10. 3. 2011, 18:30
no to je super, jsme bezlepkáři a tohle můžem i my
zítra vyprodukuji, páč v sobotu dorazí tchýňě a spol
doufám, že oslním



nahlásit

TanjaFo
(upraveno)
11. 3. 2011, 15:52
@fialka 75
Tak to si tedy pošmákněte
Musela jsem na čas vyhodit malé
lepek a bylo to fakt něco děsného
To si člověk nedovede představit




nahlásit

fialka 75
(upraveno)
11. 3. 2011, 21:08
@TanjaFo
mně už to ani nepřijde, kluk je na dietě 1,5 roku, možností je spousty, ale byl kumšt ho nakrmit za začátku, kdy se mu na čas přidala intolerance laktozy a my museli vysadit na 5 měsíců vše mléčného, i se stopami mléka

nahlásit

giigiina
(upraveno)
10. 3. 2011, 13:56
vypada to moc dobře


nahlásit

Zelča
(upraveno)
20. 3. 2011, 10:39
@giigiina
a taky to výborně chutná




nahlásit