Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

BIGOŠ

0.0
BIGOŠ

Potřebné ingredience

brambory, kysané zelí, maso (vepřové, kuřecí nebo uzené), anglická slanina, sůl, pepř, olej, cibule

Postup přípravy

Oloupané a omyté brambory nakrájíme na plátky a poklademe první vrstvu na pekáč, který omastíme. Brambory osolíme. Na brambory dáme vrstvu okořeněného, na cibulce částečně podušeného masa. Poklademe vrstvou kysaného , vymačkaného zelí. Vrstvy můžeme opakovat, přičemž poslední vrstvou je zelí. peče se asi hodinu, cca 20 min před koncem pečení přidáme plátky slaniny.
Je to výborné jídlo z jednoho hrnce.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Chroustík 5. 7. 2006, 16:03
Mňam, určitě to udělám, už mám plnou pusu slin. :-P
ZANYSHOP 5. 7. 2006, 15:39
Petro, tak jsem dneska vyzkoušela a bylo to moc dobrý. Udělala jsem z větší dávky, abych měla i na zítra vystaráno, ale nějak se to z pekáčku vytrácí. Moc dobré (Y) díky za bezva recept ,Jean. :-)
BlankaB 30. 6. 2006, 11:28
Peti, tak to je skvělej recept na sobotu, vyzkouším, jistě to bude mńamka. Blanka

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie