(recept
si oblíbilo 11 návštěvníků)
Krakonošův dlabanec
Potřebné ingredience
500 g plecka , 200 g točeného salámu ,cibule ,200 g žampionů ,sůl ,pepř ,2-3 lžíce kečupu ,olej , tvrdý sýr + suroviny na bramboráky
Postup přípravy
Masová směs: Maso nakrájíme na malé kostičky, salám i žampiony na plátky a cibuli na kostičky. Vše dáme dusit na olej. Na závěr přidáme kečup a necháme ještě chvilku povařit.
Usmažíme bramboráky podle počtu strávníků a hotovou masovou směsí je naplníme a přehneme. Podáváme se zeleninou a posypené strouhaným tvrdým sýrem.
Usmažíme bramboráky podle počtu strávníků a hotovou masovou směsí je naplníme a přehneme. Podáváme se zeleninou a posypené strouhaným tvrdým sýrem.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé