Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 27 návštěvníků)

Plzeňské pivní závitky

0.0
Plzeňské pivní závitky

Potřebné ingredience

4 plátky z vepřové plece,sůl,pepř,olej,2 větší žampiony,1 vejce,1 cibule,2 nožičky vídeňského párku,4 plátky anglické slaniny,asi 1/2 lahve piva Gambrinus/nebo jiné/,masox,2 lžíce hladké mouky

Postup přípravy

Na tuku si podusíme nakrájené žampiony-přidáme vejce a necháme srazit.Maso si rozklepeme ,osolíme,opepříme na každý plátek položíme plátek slaniny,doprostřed dáme kopeček houbové směsi a půlku nožičky párku.přeložíme-v kraji trochu sklepneme a spojíme jehlou-aby nám držel pohromadě.V papiňáku si na oleji osmahneme cibulku-vložíme plátky masa-opečeme,zalijeme pivem a trochou vody,přidáme masox,mouku rozmíchanou v troše studené vody-uzavřeme a a dusíme asi 30 minut.Pak maso vyndáme -odstraníme jehly omáčku dochutíme solí a společně s masem ještě prohřejeme.PZ nejlépe chutná s dušenou rýží.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Ledura 22. 2. 2012, 22:17
(Y) (Y) (Y)
chalupnicka 23. 2. 2012, 12:23
@Ledura Děkuji (F)
RosMar 28. 3. 2011, 12:28
Dělala jsem včera a musím říct,že závitky jsou moooc dobré (Y) (Y) (Y).Děkuji za recept (L)...Martina
chalupnicka 29. 3. 2011, 8:22
@RosMar Tak to mě moc těší a díky za pochvalu Alča :-)
lidare 4. 3. 2011, 9:13
(Y) (Y)vypadá recept moc dobře :-) :-)
chalupnicka 8. 3. 2011, 10:13
@lidare Děkuji-je to mňamka (hello)
gonzar 1. 3. 2011, 21:38
Ali, já bych to měla blíž, než Květa, ale asi je už pozdě, že? :-D :-D ,-) ,-) Recept se mi moc líbí a vypadá to skvěle. Někdy určitě vyzkouším, díky. (Y) (Y) (Y) (Y) |:o) |:o) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (F)
chalupnicka 2. 3. 2011, 13:57
@gonzar Jo jo-přesně tak již je zbaštěno (pst) (jidlo) (hello)
KáKá 28. 2. 2011, 12:03
Dala bych si.... (zajic) ^o)
chalupnicka 28. 2. 2011, 12:04
@KáKá Tak přijďte-ještě máme. (hello)
KáKá 28. 2. 2011, 18:51
@chalupnicka Mám to přes celou republiku skoro (child12) (child12) ,-) (L)
chalupnicka 1. 3. 2011, 8:40
@KáKá Tak to hold zase zbaštíme sami :-)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie