(recept
si oblíbilo 7 návštěvníků)
Hovězí omáčka se žampiony-dekuji fantomovi
Potřebné ingredience
Suroviny: Cibule-100g, Olej-2 PL, Pravá svíčková-400g ,Solamyl-1 PL, Rajčatový protlak-50g ,Žampiony čerstvé-200g, Sůl, Pepř mletý, Rýže vařená-800G, Voda
Postup přípravy
Maso nakrájíme na jemné nudličky osolíme a opepříme, přidáme lžíci oleje, lžíci solamylu a dobře promícháme.
Na pánev dáme zbytek oleje rozehřejeme, přidáme cibuli a orestujeme do zlatova. Pak přidáme maso a žampiony a znovu opečeme. Nakonec dáme protlak, podlijeme trochou vody a krátce podusíme pod pokličkou.
Na pánev dáme zbytek oleje rozehřejeme, přidáme cibuli a orestujeme do zlatova. Pak přidáme maso a žampiony a znovu opečeme. Nakonec dáme protlak, podlijeme trochou vody a krátce podusíme pod pokličkou.
suroviny mám kilo masa
orestovat cibulku
maso s olejem,solamylem,solí a pepřem
k cibulce přidat masoa žampiony a ze všech stran orestovat
já přendala do papináku,více podlila dodousila do mekka
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
eldik
(upraveno)
19. 2. 2012, 17:54
děkuji za super typ na omajdu Je vynikající