(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
HAD PRO ONDRU
Potřebné ingredience
Mramorový korpus, marmeláda, máslový krém, výplň jovo krém s ovocem - poprvé vyzkoušený a výýýýborný, mléčný marcipán.
Postup přípravy
Poprvé jsem také vyzkoušela malování ... barva potahu byla světle hnědá, písková, blesk to hodně zkreslil ...
Myslím, že had se líbil i chutnal (o:
Myslím, že had se líbil i chutnal (o:
xxx
xxx
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
mariina
(upraveno)
21. 2. 2011, 18:15
Pěkný a určitě i moc dobrý.
ajusak
(upraveno)
21. 2. 2011, 19:47
@mariina
děkujiiii
Schrek
(upraveno)
20. 2. 2011, 20:24
Pěkná hadice. Mohla bych poprosit o recept na ten jovo krém?
ajusak
(upraveno)
20. 2. 2011, 21:23
@Schrek
Stáňo děkuji za hodnocení, receptím mám vytištěný odsud z MMB, ve zkrácené podobě jsem našla tady ten: JOVO KRÉM: 0,5 l rostlinné šlehačky (koupíte ve zdravé výživě, já koupila u nás v cukrárně) 500 g bílého jogurtu Hollandia nebo jiný kvalitní tři lžíce ledové vody a 3 lžíce moučkového cukru. Vychlazenou šlehačku s cukrem a vodou vyšleháme do tuha (snažte se ještě víc jak obyčejnou šlehačku, musí být až hrudky, ale ani já se k nim nedostala (o a zašleháme jogurt a můžete zdobit, mazat jak chcete. Vynikající je s mandarinkami, ovocem jakéhokoli druhu - fakt mňamka. Recept není můj, ale je vynikající.