(recept
si oblíbilo 23 návštěvníků)
Bůček pečený na zelí

Potřebné ingredience
Ingredience Bůček 500 g Kysané zelí 500 g Anglická slanina lze použít špek 200 g Česnek dle chuti Majoránka dle chuti Kmín dle chuti Masox 1 ks Sůl dle chuti
Postup přípravy
Na kostičky nakrájený kousek špeku osmažíme, přidáme zelí, masox a krátce podusíme. Dáme na plech rovnoměrnou vrstvu zelí a poklademe osolenými plátky bůčku.....JÁ PŘIDALA JEŠTĚ VEPŘOVÉ... Na ně rozetřeme česnek, posypeme kmínem a trochou majoránky. Podlejeme a pečeme. Příloha: knedlík, nám chutná bramborový, ale klidně i brambory, prostě co kdo má rád
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

margotka
(upraveno)
2. 4. 2012, 21:35
Milá Vlasti, tak dnes jsem dělala maso dle Vašeho receptíku
No je to tedy žrádélko
Sice jsem vynechala masox,ale vůbec to nevadilo. Doma obrovská pochvala, tak že teď chválím já Vás a děkuji za skvělý recept







nahlásit

vren
(upraveno)
29. 3. 2012, 15:15
Dělám podobně, je to výborné, jen si myslím, že ten masox je tam zbytečný.......
nahlásit

Ojava
(upraveno)
29. 3. 2012, 12:11
dobrý den ,dneska jsem dělala bůček podle Vás a olizovala se i moje mlsná dcerka a to už je co říct!



nahlásit
saxana82
(upraveno)
27. 6. 2011, 16:16
Ták už se to peče
jsem zvedava jak bude chutnat



nahlásit
Evelyn123
(upraveno)
19. 4. 2011, 14:55
Vlasti, já jsem na dietě - ne hubnoucí, ale zlobí mě žaludek. Když jsem viděla ten váš pekáček, skutečně se mi seběhly sliny v papule
Já snad neodolám a na Velikonoce tahle dobrůtka bude





nahlásit

ajaelza
(upraveno)
19. 4. 2011, 14:35
Vlasti,dnes jsem dělala už podruhé
a musím říct výýýborné,hlavně to zelíčko jak "nasákne" špekem a masem.Díky za skvělý receptík



nahlásit