(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Zabíjačka "na skladko"
Potřebné ingredience
Korpus světlý, krém karamelový a hrk- hrk, punčovina, potah marshmelow a mléčná hmota. Váha přes 8 kg.
Postup přípravy
Dort je pro pána zabijačkového řezníka k 60 tinám od jeho dcer. I když hlava prasátka není podle mých představ ( příště už opět budu moudřejší), celkový dojem to má:-)))
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Akve
(upraveno)
19. 2. 2011, 19:50
fikuska
(upraveno)
18. 2. 2011, 21:44
super
jajka5
(upraveno)
18. 2. 2011, 19:36
liba1963
(upraveno)
18. 2. 2011, 16:39
Perfektnííííííí!!!!!!!!!!!
luccka
(upraveno)
18. 2. 2011, 14:55
Já myslím, že je naprosto super !
pelda77
(upraveno)
18. 2. 2011, 12:54
Super... úplně cítím vůni jitrniček.