(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
Jatýrka podle kata Mydláře
Potřebné ingredience
50 dkg kuřecích jater,1 pórek,1 zakysaná smetana,1 lžíce hladké mouky,olej,1 kostka kuřecího nebo slepičího masoxu,1 lžíce másla,pepř,sůl,vegeta speciál/nebo podravka/
Postup přípravy
Jatýrka si odblaníme a nakrájíme na malé kousky a opečeme na troše oleje,přidáme pórek nakrájený na kolečka.Podlijeme přidáme kostku masoxu a povaříme.Asi po 5 minutách zahustíme moukou,přidáme 1 lžíci másla a vmícháme zakysanou smetanu.Necháme přejít varem,ochutíme solí,pepřem a vegetou.
PZ játra solíme vždy až nakonec-aby nám neztvrdla.Podáváme s těstovinou nebo rýží.Je to rychlé a naprosto úžasná mňamka.
PZ játra solíme vždy až nakonec-aby nám neztvrdla.Podáváme s těstovinou nebo rýží.Je to rychlé a naprosto úžasná mňamka.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé