(recept
si oblíbilo 36 návštěvníků)
Zapečený chleba
Potřebné ingredience
plátky chleba,tavený sýr a vše co máme rádi :-)))) salám,tvrdý sýr,kukuřuce,cibule,šesnek..
Postup přípravy
natřeme plátek chleba tenkou vrstvou másla a taveného sýru,dále poklademe na co máme chuť a upečeme na plechu v troubě (na fotce tavený sýr mor. uzené a tvrdý sýr) Moje děti to milují :-)))
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
CokeLady
(upraveno)
25. 3. 2012, 20:46
Zkusila jsem a dobrý příště zkusím dát místo taveňáku třeba kečup jako obměnu
Theliss
(upraveno)
15. 11. 2010, 12:39
dám tip, už nevím, kde jsem to vyčetla.. na chleba dáme směs: nastrouhané jablíčko smíchané s hořčicí (ale pozor, jablíčko pořádně zralé a radši domácí než kupované, aby to vůbec mělo chuť!), přidala jsem trochu soli, malinko pepře a citronku, směs posypeme nasekanými mandlemi a přikryjeme větším plátkem sýra (anebo posypat pořádnou vrstvou strouhaného, ale jak je ho příliš málo, tak místo aby se roztavil, rychle ztvrdne dokřupava) a dáme péct.. no je to úžasný, udělala jsem si takhle chlebík jako přílohu k míchaným vajíčkům k snídani a řeknu vám.. a to nemluvím o tom, že to tu pak vonělo celý den
Theliss
(upraveno)
15. 11. 2010, 12:40
@Theliss
jo a chlebík jsem měla tmavý se semínkama
jancula
(upraveno)
20. 3. 2008, 10:58
Super receptík . Je to fakt delikatesa
Sabatt
(upraveno)
29. 3. 2008, 8:47
@jancula
Díky, jsem ráda, že chutná
nutt
(upraveno)
9. 3. 2008, 13:19
je to prostě senzace
macik72
(upraveno)
16. 2. 2008, 18:51
Taky se přidávám k pochvalám. Ti moji smrádci chtějí pořád teplou večeři. Studenou prostě neberou . Tak jsem jim dneska připravila chlebíky a paráda snědlo se všechno a zlikvidovala jsem zbytky z lednice . Ale taky by mě nenapadlo dělat ten chleba v troubě, taky jsem si myslela, že to bude kámen. Ale paráda !!!!
paštika
(upraveno)
28. 1. 2008, 23:12
Jani,před 14 dny jsem připravila tuto dobrotu k večeři a od té doby jí snad máme každý den. Je to jednoduché,rychlé a fakt moc dobré Minule jsem dělala falešný tatarák ( viz recepty na MMB ) a dala jsem plátky chleba upéct jen tak s máslem.Super,smaženým topinkám odzvonilo. Mějte se a díky.
Sabatt
(upraveno)
12. 2. 2008, 22:24
@paštika
To jsem ráda Já už topinky taky nesmažím, aspoň do sebe nelijeme olej
karin75
(upraveno)
5. 1. 2008, 20:05
Já dnes dělala s anglickou slaninou a i s rohlíkem-to miluje můj syn. Je to super, skvělý nápad jak využít starší pečivo. Je to dokonce ještě lepší než vajíčková topinka ze staršího chleba, kterou jsem nucena sem tam udělat, abych nemusela vyhazovat.
kosina
(upraveno)
2. 12. 2007, 16:15
Včera jsem si udělala pro sebe k večeři,a nevěřila bych,jaká je to mnamka,akorát to teda taky nemám tak hezký,jako na fotu a taky by mě zajímala délka toho pečení,aby to bylo tak akorát?
Sabatt
(upraveno)
3. 12. 2007, 17:31
@kosina
Věrko, no já se orientuju podle spodku chleba,dávám ho ne plech a když je zlatý většinou vytahuju.Sýr už v té době zlátne taky (mám plynovku co peče jen zespoda ) Jo a na fotce jsou do červena,protože to bylo smetanito s kapií
pavlinice
(upraveno)
30. 11. 2007, 21:17
Takže jsem dneska udělala k obědu i k večeři.Jinak tenhle chleba jsem občas dělala také,ale jenom ohřála,protože jsem si myslela,že bych z trouby vytáhla místo chleba kámen. Foto dám do alba a protože se u nás velice často vyhazuje chleba a nejen ten tak už se vyhazovat nebude,protože jsem si na tom chlebu pochutnala a nejen já. Jinak ještě dotaz:jak dlouho a v jaké troubě pečete vy?Máte to mnohem lepší než já.
pavlinice
(upraveno)
29. 11. 2007, 22:31
Blbej chleba,kterej se u nás věčně vyhazuje a vy sem teď dáte tohle a vypadá to neskutečně lákavě.
Sabatt
(upraveno)
3. 12. 2007, 17:29
@pavlinice
Já si to dělala jako dítě ještě u našich když nebyl toustovač.