Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Zapečený segedinský guláš

0.0
Zapečený segedinský guláš

Potřebné ingredience

750g veprove plece,500g kysaneho zeli,1cibule,400g brambor,200g cervene papriky,3lzice oleje,lzice rajsk.protlaku a mlete papriky,bobkovy list,sul,pepr,kmin,lzice polot.horcice,150ml smetany,bylinky na ozdobu

Postup přípravy

1.veprovou plec nakrajime na kostky,cibuli nasekejte nadrobno.Zeli slijte a prekrajejte.Brambory a papriku nakrajejte na mensi kostky. 2.maso opecte ze vsech stran na oleji a vyjmete. Ve vypecenem tuku orestujte cibuli,pridejte protlak a ochutte mletou paprikou. Vse zalijeme 1litrem vody a privedeme k varu. 3.do vrouciho cibuloveho zakladu vratte maso,pridejte zeli,bobkovy list a 50min varte. Pak do hrnce prisypte brambory a papriku,duste dalsich 10min. 4.gulas dochutte soli.peprem,horcici a kminem,zjemnete smetanou a prelejte do pekace. Zapekame v predehrate troube cca 220´c asi 15min. Nakonec ozdobte bylinky preji Dobrou chut!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

marcela54 2. 6. 2011, 10:18
Simonko,dnes dělám Váš gulášek,snad se povede |:o) (hello)marcela

Podobné recepty

Vybrané nabídky