Medvídek Pú a přátelé

Potřebné ingredience
Korpus, který mně nikdy nezklamal, jahodová marmeláda, 2 druhy jahodových krémů, jahody kompotované, piškoty na mantinely, potah z marschmalows bonbónů.
Postup přípravy

Letecky.

xxx

xxx

Koukám koukám...že na 1. fotce vypadá potahovka jinak než ve skutečnosti...dokládám, že to bylo pěkně světle zelené...,-)

2 druhy krémů...jeden z mléka pudinkovo-máslový na mantinely, pro jistotu jsem dala i jak je mým zvykem, piškoty, jelikož jahody i přesto, že byly okapané, pořád pouštěly dost šťávy! Druhý krém dělaný pouze ze šťávy jahodového kompotu, velice chutný - dovnitř, resp. doprostřed. Na to položené jahůdky. ,-)

2.plát, který jsem přiklopila na 1. patro, přímo na ty jahody...tzn. že 2,plát byl promazán z obou stran.,-)

Tj. ten stejný plát jen zvrchu, potřn marmeládkou jahodovou a na to opět zase krémy a jahody jako v 1.patře a opět přiklopeno posledním, tzn. 3 plátem korpusu, opět i zespodu promazané slabou vrstvou obou krémů...a přiloženo nakonec nahoru a celkově obmazáno zvrhu i boky tím krémem dělaným z mléka a pudinku. Jen jsem zapomněla vyfotit. ,-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu





















































































