(recept
si oblíbilo 13 návštěvníků)
Francouzská bageta
Potřebné ingredience
400ml vody, 1a1/2 pol.lž. medu, 1a1/2 čaj.lžičky soli, 1a1/2 čaj. lž. cukru, 800g hladké mouky, 1a1/2 balíčku suchého droždí
Postup přípravy
Jakmile je těsto hotové, rozdělíme na 2-4 díly, vymodelujeme je do tvaru dlouhých bochníků (baget) a necháme odležet po dobu 30-40 minut. Uděláme v horní části několik šikmých zářezů a upečeme bagety v troubě. Vyzkoušela jsem, chutnalo nám.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
šašula
(upraveno)
21. 8. 2011, 19:32
Dneska jsem pekla a jsou opravdu dobré,jen teda příště vynechám ten cukr,byly sladší