(recept
si oblíbilo 12 návštěvníků)
ČOKOLÁDOVÁ BÁBOVKA
Potřebné ingredience
200g čokolády na varenie,6 vajec,300g kryštálového cukru,100g hladkej múky,150g masla(hery),1/2 bal. kypriaceho prášku
Postup přípravy
Rúru predhrej na 200 stupňov.Čokoládu rozpusti vo vodnom kúpeli.Keď je čokoláda krémová,vlož do nej maslo,aby sa rozpustilo.V miske zmiešaj cukor,celé vajcia, múku a kypriaci prášok,potom pridaj mierne vychladenú čokoládu a znovu premiešaj.Formu na bábovku vymaž maslom,vysyp múkou a vylej do nej cesto.Nechaj piecť 25 až 30 minút.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Hnědovláska
(upraveno)
8. 2. 2011, 18:28
Kde je čokoláda,to já můžu