(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
beruška na zakázku
Potřebné ingredience
mramorový korpus, dotvarované pomocí punčoviny, krém máslový, ale nestojí za nic, hrozně tekl, takže jsem si pak našla krém z bílků a krém z celých vajec, a nedělám už jiné, váha dortu byla 5kg
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
smolenova
(upraveno)
15. 2. 2011, 14:02
poraďte mi, jak mám vytvarovat berušku, nebo je na to nějaká forma? jinač beruška je nádherná mám inspiraci pro moji malou
leonka 09
(upraveno)
17. 2. 2011, 18:03
@smolenova
Dobrý den, beruška je dělaná y klasického kulatého korpusu, na něj jsem ještě udělala jeden korpus do nerezového plecháčku, který je zakulacený, a zbytek jsem doformovala pomocí punčoviny ( okrajky korpusu smíchané s krémem a marmeládou ). Ať se beruška vyvede.
smolenova
(upraveno)
22. 2. 2011, 8:44
@leonka 09
děkuji za radu, za měsíc budu dělat, tak děkuji za radu snad se povede
hrusticka84
(upraveno)
6. 2. 2011, 14:32
no ta je pěkně rozesmátá
věrush
(upraveno)
6. 2. 2011, 10:40