Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbili 3 návštěvníci)

beruška na zakázku

0.0
beruška na zakázku

Potřebné ingredience

mramorový korpus, dotvarované pomocí punčoviny, krém máslový, ale nestojí za nic, hrozně tekl, takže jsem si pak našla krém z bílků a krém z celých vajec, a nedělám už jiné, váha dortu byla 5kg

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

smolenova 15. 2. 2011, 14:02
poraďte mi, jak mám vytvarovat berušku, nebo je na to nějaká forma? jinač beruška je nádherná mám inspiraci pro moji malou :-)
leonka 09 17. 2. 2011, 18:03
@smolenova Dobrý den, beruška je dělaná y klasického kulatého korpusu, na něj jsem ještě udělala jeden korpus do nerezového plecháčku, který je zakulacený, a zbytek jsem doformovala pomocí punčoviny ( okrajky korpusu smíchané s krémem a marmeládou ). Ať se beruška vyvede. (Y)
smolenova 22. 2. 2011, 8:44
@leonka 09 (Y) děkuji za radu, za měsíc budu dělat, tak děkuji za radu snad se povede
hrusticka84 6. 2. 2011, 14:32
no ta je pěkně rozesmátá (Y) (Y) (Y)
věrush 6. 2. 2011, 10:40
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (^) :-$ (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie