(recept
si oblíbilo 12 návštěvníků)
Zelíčko - kysané - příloha
Potřebné ingredience
Kysané zelí (dělala jsem z půlky 500 g sklenice) 1 cibule, 2 ČL kmín, sůl, 3 ČL cukru moučky, sklenice vody, 1 PL sádla
Postup přípravy
Nejdříve vymačkám kysané zelí a properu. Nakrájím si na drobno cibulku a podusím ji na pánvi na dostatku oleje až zesklovatí. Potom přidám zelí, sůl, kmín, sklenici vody, a asi 3 PL cukru moučky (jak kdo má rád),
Dusíme pod pokličkou asi 5 minut než se vyvaří voda.
Dochutila jem sádlem, může být také výpek z masa.
Hodí se k pečenému masu či k jitrnicím. Přítel má velmi rád. Na fotografii z celé pánvičky zbylo už jen tolik :D tak to rychle zmizelo...
Dusíme pod pokličkou asi 5 minut než se vyvaří voda.
Dochutila jem sádlem, může být také výpek z masa.
Hodí se k pečenému masu či k jitrnicím. Přítel má velmi rád. Na fotografii z celé pánvičky zbylo už jen tolik :D tak to rychle zmizelo...
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé