Jorkšír
Potřebné ingredience
Světlý korpus na plech 3x ze 4vajec, krém ořechový a vanilkový, višňový frutafill, hmota od Zdenky a WI
Postup přípravy
Vykrojíme 3x korpus podle šablony a naplníme krémem, pak nahoře dotvarujeme buď punčovinou nebo dalšími kousky korpusu
ze zbytků korpusu uděláme hlavu, kterou propíchneme špejlí a dáme ztuhnout
pak přiděláme nohy a potřeme krémem
když je hlava a tělo ztuhlé, tak je ořežeme do požadovaného tvaru a punčovinou dotvarujeme, přiděláme uši a za pomocí špejlí je necháme ztuhnout
když je to dobře vychlazené, tak celé potáhneme světle hnědou hmotou a chlupy přiděláme tak, že vyválíme silnější válečky a ty kosticí narýhujeme /viz foto/, pak narýhujeme celé tělo, obarvíme černou /v tomto případě prachovkou/ naředěnou alkoholem
přiděláme oči, pusu, drápky a hotovo
z boku
zezadu
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé