(recept
si oblíbilo 13 návštěvníků)
Arabelčino hovězí maso dušené na žampionech a kyselých okurkách
Potřebné ingredience
hovězí plátky, 5 žampionů, 2 kyselé okurky, sůl, pepř, kmín drcený, 1 cibule, troška sádla, jíška na zahuštění sypaná
Postup přípravy
Hovězí plátky osolíme, opepříme pokmínujeme. Na trošce sádla zpěníme cibulku nakrájenou na kostičky,
pak přidáme plátky masa , necháme zatáhnout, přisypeme okurky na kostičky, žampiony na plátky, podlijeme vodou a dusíme doměkka.
Poté plátky masa vyjmeme a šťávu zahustíme sypkou jíškou. Mně světlá jísška došla, dala jsem tmavou, proto je omáčka tak tmavá :-)
Vhodná příloha rýže, těstoviny.
pak přidáme plátky masa , necháme zatáhnout, přisypeme okurky na kostičky, žampiony na plátky, podlijeme vodou a dusíme doměkka.
Poté plátky masa vyjmeme a šťávu zahustíme sypkou jíškou. Mně světlá jísška došla, dala jsem tmavou, proto je omáčka tak tmavá :-)
Vhodná příloha rýže, těstoviny.
maso se šťávou zblízka
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé