(recept
si oblíbilo 26 návštěvníků)
Bramboráky ze suchého chleba
Potřebné ingredience
Starší chleba,vejce,vegetu,uzeninu(např.gothaj nebo co zrovna máte),kmín,majoránku,pepř,česnek,cibuli a trochu hladké mouky,olej na smažení(tuk co používáte).
Postup přípravy
Namočíme si do vody chleba.
Když se chleba rozmočí, vymačkáme z něj vodu, dáme do mísy a přidáme vajíčko, vegetu (místo soli), uzeninu, kmín, majoránku, pepř a tolik množství česneku, kolik ho běžně dáváte do bramboráku, přidejte taky cibuli, je v těchto plackách moc dobrá a trochu hladké mouky.
Vše promícháme,uděláme placky a smažíme jako bramboráky.
PŘEJI VŠEM DOBROU CHUŤ !!!
Když se chleba rozmočí, vymačkáme z něj vodu, dáme do mísy a přidáme vajíčko, vegetu (místo soli), uzeninu, kmín, majoránku, pepř a tolik množství česneku, kolik ho běžně dáváte do bramboráku, přidejte taky cibuli, je v těchto plackách moc dobrá a trochu hladké mouky.
Vše promícháme,uděláme placky a smažíme jako bramboráky.
PŘEJI VŠEM DOBROU CHUŤ !!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
miruchka
(upraveno)
18. 1. 2013, 9:55
dělala jsem je a jsou moc dobré díky za bezva receptík
nahlásit
jozinek
(upraveno)
17. 1. 2013, 18:06
Nevěřila sem a zkusila vyborný moc děkuji za inspiraci andy id jozinek 197253 mějte se
nahlásit
Veruka
(upraveno)
25. 2. 2012, 19:16
nahlásit
baborska
(upraveno)
24. 2. 2011, 8:48
Včéra jsem je dělala k večeři a jsou dobrý a i taťkovi chutnali Je to zase úplně něco jiného ale i tak je to dobrý
nahlásit
andulička51
(upraveno)
25. 2. 2011, 13:54
@baborska
mám radost,že Vám chutnaly u nás se jedí i studené druhý den když teda zbydou pěkný víkend
nahlásit
Anomyss
(upraveno)
4. 2. 2011, 9:40
Já jsem je zkoušela a nechutnaly nám. Nejspíš jsme zvyklí na bramborovou chuť a ta nám tu chyběla
nahlásit
andulička51
(upraveno)
4. 2. 2011, 13:37
@Anomyss
my taky máme rádi i z brambor
nahlásit
Janyse
(upraveno)
3. 2. 2011, 22:20
Určitě vyzkouším, chléb nám stále zbývá
nahlásit
andulička51
(upraveno)
3. 2. 2011, 23:06
@Janyse
jsem ráda a doufám,že budou chutnat
nahlásit