Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbili 3 návštěvníci)

Jak ZHUBNOUT!!!!!

0.0
Jak ZHUBNOUT!!!!!

Potřebné ingredience

Maminky,přečtěte si v postupu!!!

Postup přípravy

Přeji hezký den všem!!
Maminky,doporučuji vlastně obecně známou věc - u mě fungovala 100% a skutečně si váhu držím.( Zhubla jsem 20 kg již před 13 lety ,dnes ve 32 letech po dítěti vážím 51 kg při výšce 164 cm)
Tedy - jezte několikrát denně spíše po menších dávkách a v žádném případě nehladovte - nastal by nežádoucí jojo efekt.Zkuste změnit také své myšlení,opravdu pak zjistíte,že to tak složité není.
Jedině tak si udržíte váhu.A navíc - jídlo je radost,no ne?
Přeji pevnou vůli.
Smazat recept

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Zrušený účet 10. 1. 2008, 13:33
Tak to naprosto souhlasím,musí se k tomu přistupovat pozitivně a ne,že to nejde,že se to nedá zvládnout.Myslím tedy Helčo,že vy máte relativně pohodičku - nějakých 6 kg není tak strašné shodit a myslím,že pokud navíc cvičíte,úspěch se dostaví sám. Podle mého názoru je dobré využít různých center ( jak některé maminky tady doporučují)- setkáte se tam s dalšími,kteří hubnou a tím se navzájem povzbuzujete.Ale co se týká rad a porad ze strany odborníků - stejně nic nového nevymyslí a nesdělí...Prostě snížit kalorický příjem,cvičit a hýbat se,hodně pít,nehladovět,aby nevznikl jojo efekt.... Všem drřžím palce! (Y) (Y) (Y)
Zrušený účet 9. 1. 2008, 9:16
Taky jsem teď přes vánoce něco přibrala. A všechno to mám zase na břiše a na zadku :-@ Připadám si jako ve třetím měsíci těhotenství. Už si ze mě dělají blázny i někteří příbuzní, jestli nebude třetí děťátko. No a tohle mě vyburcovalo k tomu, abych se sebou něco začala dělat. Ještě nedávno jsem měla naprosto stejnou váhu jako vy - 51 kg na 164 cm. (A taky je mi 32 let ;-) ). Teď mám 57 kg. Sice by mi někdo řekl, že to ještě žádná velká váha není. No ale jak vypadám... :^) Strašně ráda vařím. Taky musím při vaření ochutnávat, jinak to asi nejde. Ale jídlo si dávám na malinký talířek a polévku do dětské mističky. Taky jsem začala se cvičením - pěkně to bolí (6). Ale já to prostě chci, chci a chci 8o| Mě s pevnou vůlí asi nejvíc pomáhá moje paličatá povaha. Myslím, že kdo pevnou vůli nemá, tak si ve skutečnosti asi není jistý, jestli vůbec chce zhubnout, nebo ne. A lennost je taky pěkná potvora. Chce to se na sebe zdravě naštvat a začít na sobě tvrdě makat. No a co, že je na stole ještě vánoční cukroví - to přece není pro mě! No a co, že se všichni cpou řízkama - tak ať prasknou, já chci být šlank! Holky, nevěšte hlavu a pořád si neříkejte, že na to nemáte. Tak ničeho nedosáhnete :-$ Máte na to a já vám přeju hodně štěstí a hlavně radost z dosažených výsledků (L)
Folpinka 9. 1. 2008, 10:25
@ Akojky, je mě 35 let , moc to neřeším narazila jsem na tyto stránky www.snama.cz/active-42 -ted se tam nemůžu dostat ale mají být aktivní v pondělí . Shodila jsem 5kg - mám 79 a ještě se to pokusím stáhnout zpět na 73 co jsem měla před dětmi. Nabídli 7denni bezplatný kurz, nic drastického - jsem v pohodě a ještě opravdu hubnu a to i bez počítání kalorií. (Y) (plavec)
jacuk 9. 1. 2008, 21:49
@Folpinka Ahojky,mě ty stránky nejdou otevřít,ale zkuste tyto http://www.snama.cz/linie-janka/. (pl)
skrdlina 9. 1. 2008, 10:06
@ (Y) (Y) (Y) (Y), držím palečky at se nám to povede, já začala taky cvičit na břicho sklapovačky a už si asi břicho zvyklo, že tolik nebolí ;-) ;-) ;-) ;-) ;-), ještě k tomu jezdím na rotopedu, tak jsem zvědavá, co to udělá (6) (6) (6) (6), a pak večer po 17hod už nejím, hodně zdaru přeje Blanka (L)
Oja 7. 1. 2008, 13:20
Dobbrý den,Marie, jsem po druhém dítěti(půl roku). Po porodu jsem měla všechno dole,ale te´d opět nabírám. Pak mám ztoho "depky" a jde to ještě víc nahoru. Nemohu najít tu PEVNOU VŮLI. Neustále něco bezděk ozobávám. Hrůza. Už i manžel, začal naznačovat,že je to neúnosný. Nemáte nějaký recept na vůli? Děkuji,Jana
Zrušený účet 1. 2. 2008, 16:48
@Oja Jani,no nevím,taky mě někdy přepadne chuť třeba na sladké a nejde to nějak odstranit a jdu mlsat.Ale zkuste kdyžtak zajídat ty chutě nízkokalor.potravou - jogurty ,povoce a zelenina.
Folpinka 9. 1. 2008, 10:30
@Oja mrkněte sem mě tu moc pomohliwww.snama.cz/active-42 (Y) mám 5kg dole a na dalších osm minimálně ještě zálusk. Stránky asi renovejí, ale mají být už v ponděli Držím palce a nevzdávejte to. (hello) (hello) (D)
jacuk 8. 1. 2008, 22:07
@Oja Písněte mi na e-mail.Poradím Vám kde zaručeně zhubnete.Jana (L)
Zrušený účet 8. 1. 2008, 13:21
@Oja Dobrý den Jani,no to je právě asi to nejtěžší - začít.Zkuste si říct,že když vydržíte nezobnout něco sladkého a neujídat dovařené jídlo již po obědě,že třeba za 2 - 3 dny bude půl kila dole.Z vlastní zkušenosti vím,že ze začátku jdou kila dolů nejlépe.Taky jsem přes svátky asi kilo nabrala,a už ho mám zase dole.Pro mě je veliká motivace,že mě v práci pochválí,když se jdu s malou ukázat,že mi to sluší....Prostě jako každý ženský mi to dělá dobře.Taky si zkuste říct,že se kvapem bude blížit léto,ale zase je to dost daleko na to,aby se sebou člověk něco udělal. Zkuste si uvařit zdravé a lehké jídlo a přesto dobré.Kuřecí maso s menším množstvím tuku,brambor a hodně oblohy,další den čočku apod.Půjde to,uvidíte!!!! (Y)Držím palce.
Nikyblond 29. 12. 2007, 9:16
Musím se přiznat, že jsem toto jednou dodržovala a jedla jsem ke svačině třeba jen půl tmavého rohlíku se sýrem a malé množství a opravdu to fungovalo. Za čtvrt roku jsem zkubla asi 8kg a bylo to na mě strašně zvát! Tak se teď dotoho vrhnu nanovo! Všem držím palečky. (pl) (hotdog)
Zrušený účet 5. 1. 2008, 21:52
@Nikyblond Mončo,tak to věřím,8 kg je opravdu už hodně.Taky je dobré vysledovat,co vše člověk jen tak ochutná a zobne okolo - při vaření,po dětech,co nedojedí,apod.Najednou,když si to např.sepíšete,tak zjistíte,že to také není zanedbatelné množství... Já prostě nevěřím na nějaké tobolky a tabletky,nebo hladovění.Podle mě se dá hubnout i bez velkého hladu a rozumě a jde to!!!
matejan 3. 12. 2007, 20:15
?
matejan 3. 12. 2007, 19:55
Holky, já už se ani radši nevážím!! :-D :-D
Jarmuschka 3. 12. 2007, 22:51
@matejan A to já zas každý den ráno (teda když mi u toho neasistuje manža...) (flower)
pešulinka 28. 11. 2007, 14:19
Zdravím..jsem půl roku po porodu a mám furt 63kg,přibrala jsem 27kg v těhotenství.Taky se mi to nějak zaseklo,už to nejde dolů.Než jsem otěhotněla tak jsem vážila 54kg.Je to mé druhé mimi a je mi 30let.No zkouška taky začne po vánocích,ted se ještě hezky (pl) (pl)
Zrušený účet (upraveno) 28. 11. 2007, 19:14
@pešulinka Držím Vám palce Lucko,ať se dílo podaří.Chce to pevnou vůli a asi začátek je těžší než si vy i tělo zvykne na jiný stravovací režim.....
skorica 28. 11. 2007, 0:31
souhlasim s Vama.Co mi vsak doporucite,kdyz jsem zdravotni sestra a pracuji take v noci.Nocni mam 2-3 za sebou. To jidlo po 16,te hodine se mi nepodari dodrzet.A kdyz jste celou noc vzhuru,mate i hlad *-) 8-|
Zrušený účet 28. 11. 2007, 8:28
@skorica Myslím,že vzhledem k tomu,že máte převrácený režim,tak bych něco malého jedla i v noci - hlavně ovoce,zeleninku,nějaké žervé,jogurt apod.Můj názor není jíst do 16 hodin a dost.Klidně i později si něco malého můžete vzít,vážně.
wertzuiop 28. 11. 2007, 13:34
@ tak jsem to nemyslela,myslím,že po čtvrté už nejím to špatné,samozřejmě,že si dám ovoce,jogurt nebo tak podobně.to já zase dlabu nebojte,po skušenosti (před lety)s mojí roční bulímií,dávám bacha....
Zrušený účet 28. 11. 2007, 13:49
@wertzuiop Tak to jo (Y) (Y) (Y) (Y),to beru.To děláte moc dobře.Drastické diety- stejně nemají význam,a právě mohou vézt k poruchám příjmu potravy,takže pěkně si rozdělit jídlo do několika malých dávek a vůbec jich nemusí být jen 5.Jste šikula,že jste se ze vším tak poprala.Pa
wertzuiop 29. 11. 2007, 9:25
@ Děkuju,měla jsem tenkrát na mále,člověk do toho spadne ani neví jak a pak se z toho zase dostat ven bylo taky drsný.No co vám budu vyprávětt-psychika v háji.Ale dostala jsem se z toho,pomohl mi tenkrát můj nový přítel,který je dnes můj manžel a máme spolu dva krásný raubíře,i když po tý mojí bulimii to vypadalo,že snad ani neotěhotním.......no příběch by to byl na hodně dlouho.... :-( *-)
Zrušený účet 29. 11. 2007, 10:43
@wertzuiop Souhlasím,podle mě se to může stát každému,a jste fakt skvělá,že jste se se vším tak poprala. (clamp)
Zrušený účet 27. 11. 2007, 19:25
Pavlí,poměrně rychle,tak do půl roka jsem měla kila dole.A ze začátku jsem také dělala chyby - hlavně hladověla,- a také zažila jojo efekt a proto dnes vím,že takto NE (N),a že je důležité hlavně pravidelně jíst po menších dávkách.Držím moc palce,ať se Vám to povede.
wertzuiop 27. 11. 2007, 19:02
já shodila také 30 kg za rok,stejným způsobem,jen jsem si stanovila,že po 4 hod.už do pusi nestrčím ani sousto....CHce to pevnou vůli opravdu večer nejíst. :-oTo udělá hodně... (Y) (Y)
Pavca1 27. 11. 2007, 18:48
Za jak dlouho jste shodila těch 20kilo?? já začnu až po vánocích teď bych to nezvládla teda. (H)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie