(recept
si oblíbilo 10 návštěvníků)
Pórkový salát - zdravá jarní večeře

Potřebné ingredience
Pórek, hrášek - konzerva, vejce, jogurt, tatarka, sůl, pepř
Postup přípravy
Vejce uvaříme natvrdo. Nadrobený žloutek smícháme s jogurtem a tatarkou (kdo drží dietu, pochopitelně vynechá). Nakrájený pórek přelijeme na sítku vřelou vodou, aby trochu změkl. Vmícháme do jogurtu, stejně tak i scezený hrášek a nakrájené bílky. Dle chuti dosolíme, opepříme.
Vychladíme a popřejeme si dobrou chuť!!
V původním originálním receptu (od babičky) byly ještě nakrájené kyselé okurky, jednou jsem na ně zapomněla a chutná nám to takhle více.
Manžel ho má nejraději jen tak s pečivem, já si do zbytku (pokud nějaký je, že) druhý den někdy uvařím tarhoňu nebo kuskus.
Vychladíme a popřejeme si dobrou chuť!!
V původním originálním receptu (od babičky) byly ještě nakrájené kyselé okurky, jednou jsem na ně zapomněla a chutná nám to takhle více.
Manžel ho má nejraději jen tak s pečivem, já si do zbytku (pokud nějaký je, že) druhý den někdy uvařím tarhoňu nebo kuskus.

suroviny se jen smíchají, je to jednoduché a rychlé
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé