(recept
si oblíbilo 19 návštěvníků)
Fazolky na smetaně-DĚKUJI RECEPTY.CZ

Potřebné ingredience
Ingredience Fazolky 1 kg, Sůl 1 špetkam Máslo 3 lžícem Polohrubá mouka 3 lžícem Cibule (Středně velká), 1 ks Kysaná smetana 1 hrnek, Paprika - mletá 1/2 lžička
Postup přípravy
Propláchnuté fazolky zbavíme dlouhých vláken a šetrně nakrájíme na dílky. Vložíme je do kastolu s vroucí, mírně osolenou vodou a uvaříme do poloměkka. Nálev scedíme. Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, přidáme do ní nakrájenou cibuli, mírně ji osmahneme, zalijeme částí nálevu, rozšleháme a dobře povaříme. Potom do ní vlijeme smetanu rozkvedlanou se lžičkou mouky, vložíme fazolky, ochutíme paprikou a prohřejeme. Podáváme s hovězím masem a vařenými brambory,knedlíkJÁ TO MÁM I S HOVEZÍM MASEM
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Mája V.
(upraveno)
25. 2. 2011, 20:04
Tak jsme ji měli na oběd, jen jsem použila na jíšku hladkou mouku a nedala jsem papriku. Manžel si pochvaloval, že chutnala a mě taky
. Díky za dobrý recept.


nahlásit

deadpool
(upraveno)
24. 2. 2011, 20:33


nahlásit
KáKá
(upraveno)
27. 1. 2011, 10:59
Fazolky jsem nikdy nejedla,naučila mě je až letos vařit a jíst tchýňka a teď je miluju
ale takhle bych je nepozřela,my krájíme na malé kousky-kroužky-takové hady bych nemohla






nahlásit

hvezdamodra
(upraveno)
28. 1. 2011, 5:20
@KáKá
JESTE JAK VÁM CHUTNÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!DELEJTE SI JE JAK VÁM CHUTNÁ













nahlásit
KáKá
(upraveno)
28. 1. 2011, 7:30
@hvezdamodra
A o tom to je
jinak teda jídlo vynikající,smutné,že jsem se ho naučila jíst až skoro ve 30 letech


nahlásit
Janyse
(upraveno)
27. 1. 2011, 10:43





nahlásit