Zobrazit přihlášovací formulář

Broskvový

0.0
Broskvový

Potřebné ingredience

***

Postup přípravy

***

***

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

sochorka80 27. 1. 2011, 17:49
Mňam, mňam - vypadá nádherně k nakousnutí. (zajic) (zajic) (zajic) (clamp)
snecka 26. 1. 2011, 12:46
(Y)jak jste delala ten kraj? to je cokoláda ne?? že to není vubec popraskaný a vypadá to moc dobre :-$
nobstice (upraveno) 26. 1. 2011, 21:07
@snecka Ivuš na (D) tykání mezi šnekounkama (hello) Ten kraj je nalitá čokoláda na pruh pečícího papíru. Pruh je stejně dlouhý, jako je obvod dortu a široký je podle výšky korpusu, může být i kapánek vyšší, tam se pak nastříká ta šlehačka. Dělám to buď čokoládou nalitou do sáčku a nebo tou polevou, co se rozehřívá ve vodě. Nesmí se s tím člověk moc crcat, aby to na začátku neztuhlo, než se dostaneš na konec pruhu. No a pak opatrně zvednout a omotat kolem dortu. Jak je dort studený, tak to ztuhne v podstatě okamžitě. Pak sundat papír a dozdobit okraj. (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie