Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
sochorka80
(upraveno)
27. 1. 2011, 17:49
Mňam, mňam - vypadá nádherně k nakousnutí.
![(zajic)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/78.gif)
![(zajic)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/78.gif)
![(zajic)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/78.gif)
![(clamp)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/61.gif)
![Avatar](https://img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/091202/11/b121668-1259748609.jpg)
snecka
(upraveno)
26. 1. 2011, 12:46
![(Y)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/45.gif)
![:-$](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/12.gif)
![Avatar](https://img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/081206/09/b29046-1228553586.jpg)
nobstice
(upraveno)
26. 1. 2011, 21:07
@snecka
Ivuš na
tykání mezi šnekounkama
Ten kraj je nalitá čokoláda na pruh pečícího papíru. Pruh je stejně dlouhý, jako je obvod dortu a široký je podle výšky korpusu, může být i kapánek vyšší, tam se pak nastříká ta šlehačka. Dělám to buď čokoládou nalitou do sáčku a nebo tou polevou, co se rozehřívá ve vodě. Nesmí se s tím člověk moc crcat, aby to na začátku neztuhlo, než se dostaneš na konec pruhu. No a pak opatrně zvednout a omotat kolem dortu. Jak je dort studený, tak to ztuhne v podstatě okamžitě. Pak sundat papír a dozdobit okraj.
![(D)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/28.gif)
![(hello)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/77.gif)
![(Y)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/45.gif)