slezské smotky
Potřebné ingredience
kuřecí řízky,sůl,pepř,hladká mouka,česnek
Postup přípravy
kuřecí řízky naklepeme,po stranách nařízneme,posolíme,popepříme a natřeme prolisovaným česnekem.
Smotáme řízky(jako na ptáčky),obalíme v hladké mouce a opékáme na rozpáleném oleji,ze všech stran.
Potpm přilejeme trochu vody,přikryjeme pokličkou a chvíli dusíme.
nejlépe podáváme s bramborovou kaší
Smotáme řízky(jako na ptáčky),obalíme v hladké mouce a opékáme na rozpáleném oleji,ze všech stran.
Potpm přilejeme trochu vody,přikryjeme pokličkou a chvíli dusíme.
nejlépe podáváme s bramborovou kaší
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé