(recept
si oblíbilo 25 návštěvníků)
Ryba na cesnakovo-bylinkovom masle
Potřebné ingredience
filety z bielej ryby,asi 100 g studeneho masla,sol,korenie,4 stručky cesnaku,1/4 šalky petrž.vnate,1/2 čl mletej červ.papriky,štava z 1/2 citrona alebo limetky
Postup přípravy
.
Filety si nakrajame na menšie kusky ,ale môžete ich piect aj v celku..menšie sa jedia lepšie z pekáča :-) Ja som ich už osolila a okorenila ,ale ak mate dobry odhad, tak sol môžete dat rovno do masla.
Do mixéra dáme cesnak,vnat ,maslo,papriku a štavu z citrona alebo limetky.Môžete pridat aj ine bylinky.
Bylinkové maslo navrstvíme na rybu a dáme piect na 180 st asi 30 minut.Maslo sa musí vypražit a vytvorí úžasnú omáčku.
Podávame horúce s bielym chlebom,ktorý si namáčame do omáčky.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
laskonka333
(upraveno)
13. 5. 2014, 15:55
adara
(upraveno)
12. 5. 2014, 21:27
Tuhle rybičku doma milujeme, dělám jí podle vás už dlouho a teprve teď mě napadlo jí pochválit Je skvělá, děkujeme za recept !!!
Egreska
(upraveno)
13. 5. 2014, 20:15
@adara
nemáte za čo...som rada ,že ste si na mňa spomenuli
iwis8
(upraveno)
5. 12. 2011, 13:52
Tak toto si musím urobiť. Zbožňujem ryby, zbožňujem cesnak a maslo tiež. Jednoducho musím
Egreska
(upraveno)
6. 12. 2011, 9:19
@iwis8
Ked musíš tak musíš nech vám chutííí
marge
(upraveno)
16. 4. 2011, 18:43
poprvé v životě jsme si pochutnali i na pangasovi Díky za perfektní recept
Egreska
(upraveno)
17. 4. 2011, 9:18
@marge
tak to mám velku radost,že to bol prave môj receptík
suezi
(upraveno)
4. 2. 2011, 18:29
S jakou rybou je tento recept prosim?
Egreska
(upraveno)
4. 2. 2011, 19:57
@suezi
Zuzka ,ja som robila tresku ale dá sa použit aj pangas ,krevety alebo aj iná ryba