Zobrazit přihlášovací formulář

Vážení návštěvníci,
reagovat na příspěvky mohou pouze registrovaní uživatelé. Vyplňte krátký registrační formulář a staňte se naším členem.
Jste-li již u nás zaregistrovaní, přihlašte se prosím.

Těšíme se na vás.

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 8 návštěvníků)

Domažlický vepřový guláš

0.0
Domažlický vepřový guláš

Potřebné ingredience

50 dkg vepřové plece,sůl.pepř,olej,2 cibule,2 kyselé okurky,2 uvařená vejce,2 lžičky červ.papriky,sůl,pepř,2 str.česneku,4 lžíce steril.hrášku,asi 2 lžíce hl.mouky

Postup přípravy

Maso si nakrájíme na kostky,cibuli nakrájíme nadrobno.V kastrole si zesklovatíme cibuli/já dělám v papiňáku - maso je dřív měkké/,vložíme maso,osolíme,opepříme a orestujeme ,pak přidáme papriku-zalijeme vodou,přidáme česnek,přikryjeme a dusíme doměkka.Když je maso měkké-vyndáme ho, základ zahustíme hl.moukou rozmíchanou v troše studené vody-provaříme asi 30 minut.Potom vložíme nakrájené okurky na nudličky,osolíme -povaříme-pak přidáme hrášek a nakrájené vejce, maso a společně prohřejeme.PZ báječně chutná s bramborovým knedlíkem.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie