(recept
si oblíbilo 7 návštěvníků)
♣♣♣Játrová zavářka do polévky-nočky,kapání♣♣♣
Potřebné ingredience
vepřová ale lze třeba i kuřecí játra,sůl,pepř,asi 3 stroužky česneku,trošku majoránky,strouhanka,1-2 vejce,sekaná petržel,trošku oleje.
Postup přípravy
Játra odblaníme a nožem nebo vidličkou naškrábeme,dáme do misky,osolíme,opepříme,přidáme prolisovaný česnek,vejce,kapku oleje,petrželku,majoránku a řádně promícháme,pak dle potřeby zahustíme prosátou jemnou strouhankou,ne moc,těstíčko nemá být husté-pokud ted přímo neděláme knedlíčky,na kapání je řidší.Pak dvěma lžičkami tvarujeme malé nočky nebo proléváme přes hrubé struhadlo do polévky-játrová rýže-vynikající ve vývarech
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Pohodářka
(upraveno)
3. 10. 2013, 14:09
Dlouhá léta jsem spoléhala na kupovanou zavářku a doma dělané jsem se bála, teď jsem na to šla dle Vašeho postupu a povedlo se už nebudu lítat po masnách a shánět zavářku děkuji
KáKá
(upraveno)
3. 10. 2013, 16:46
@Pohodářka
to mě opravdu moc těší,díky
laskonka333
(upraveno)
27. 6. 2013, 15:30
JIRUŠ
(upraveno)
20. 1. 2011, 19:40