(recept
si oblíbilo 139 návštěvníků)
BRAMBORÁK dietní +++ oběd
Potřebné ingredience
16 dkg brambor,1 vejce syrové,5 dkg kuřeci šunky, 5 dkg sýru 30% ,sůl,pepř (nemusí být ), 1 stroužeku,majoránka,grilovaci koření,rostlá paprika,trochu strouhank,.pokud chcete bramborák pro celou rodinu musíte přidat ingredience
Postup přípravy
Brambory a česnek nastrouháme přidáme koření,nakrájíme nebo nastrouháme šunku + sýr trošku strouhanky,a všechno promícháme.Přidáme kousek rostlé papriky na kostičky.Dáme na pečící papír můžete slabounce potřít papír olejem pečeme při 180°Casi 25-30 minut.1 porce 200g bramboráku 1696 KJ + zelenina
brambory + koření
se šunkou a sýrem
těsto
na plechu
v troubě
jde krásně za tepla sundat z paoíru
tohle zůstalo po upečení asi po půl hodině malej si pošmákl
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Sofiny
(upraveno)
6. 12. 2012, 17:57
asi jsem něco zvorala, když jsem krájela z plechu, vše bylo perfektně propečené, super..nic se nepřipeklo, ale chuť jsem měla jak když jím jen škrob. Možná jsem to měla více vymačkat z té vody, nebo brambory byly více škrobové.. nevím..mrzí mě to a já na to měla takovou chuť..
Irslack
(upraveno)
23. 3. 2011, 11:19
.
Anturka
(upraveno)
12. 10. 2011, 12:26
@Irslack
lexxa
(upraveno)
10. 2. 2011, 11:36
Vyzkoušela jsem a je to super moc mně to chutnalo
szpimi
(upraveno)
8. 2. 2011, 12:19
Tak jsem dnes měla k obědu a musím recept pochválit .Klasické bramboráky jsem nemohla jíst, protože na mě byli moc masné a nedělali mi dobře na žaludek a vylučování.Ale po tomhle je mi zatím fajn a necítím žádné žaludeční problémy .Jinak já jsem šunku nakrájenou na plátky pokrájela na střední kostky a tvrdý sýr nastrouhala na vetším struhadle a těsto se skvěle propeklo, pekla jsem 30 min na 180C v horkovzdušné troubě, pak jsem troubu vypnula a nechala placek asi ještě 5 min v teple a byl supr. Takže tohle bude jeden z mých dalších oblíbených receptů, moc děkuji
Peva
(upraveno)
7. 2. 2011, 16:02
Tak jsem asi něco pokonila. Dnes jsem zkoušela, pekla jsem tu půl hodinku a totálně se mi to připeklo k papíru a navíc mi přišlo, že je to uvnitř nedopečené. Ale chuťově výborné, jen nevím, jestli to příště lehce podmažu olejem.
Vera N
(upraveno)
2. 2. 2011, 17:22
lidare
(upraveno)
31. 1. 2011, 22:53
moc dobrý tip
Anturka
(upraveno)
1. 2. 2011, 16:18
@lidare
Ludmilko, děkuji.
zuzka89
(upraveno)
21. 1. 2011, 21:46
vypadá moc hezky, bramboráky mám ráda, ale vždy mi po nich bývalo těžko, tak si dělám pečené v troubě s minimem oleje, Váš určitě vyzkouším
Anturka
(upraveno)
1. 2. 2011, 16:18
@zuzka89
Zuzanko,děkuji.já mám taky moc ráda bramboráky jedlajsem i ty smažené nevadilo mě to ale při dietě je nemůžu tak jsem vymyslela tohle.
sislová
(upraveno)
20. 1. 2011, 19:54
Anturka
(upraveno)
20. 1. 2011, 20:14
@sislová
Marti ,děkuji
yorksir
(upraveno)
10. 2. 2011, 12:05
Zdeni,super nápad,bramboráčky miluji,o víkendu vyzkouším
Anturka
(upraveno)
20. 1. 2011, 20:13
@yorksir
Miluško,děkuji,určitě zkus je dobrej a dej vědět jak ti chutnal.
žingi
(upraveno)
20. 1. 2011, 17:43
že to tu na mě vykouklo dostala jsem chuť a půjdu si s taky pár udělat,ale ty naše
Anturka
(upraveno)
20. 1. 2011, 17:45
@žingi
kdybych ti řekla že jsem si jenom uždibla abych věděla jak chutná a řekla ti že ho náš malej sněl půlku tak mě nebudeš věřit hodím fotku kolik toho zůstalo.
vevercak78
(upraveno)
20. 1. 2011, 17:40
Zdeničko,bramboráky milujůůůůůůůů Tenhle určo vyzkouším
Anturka
(upraveno)
20. 1. 2011, 17:46
@vevercak78
Určitě zkus je suprovej.
jta
(upraveno)
20. 1. 2011, 17:27
vypadá to dobře,děkuji za tip
Anturka
(upraveno)
20. 1. 2011, 17:46
@jta
Děkuji.