Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

KUŘE NA PROVENSÁLSKÝCH BYLINKÁCH

0.0
KUŘE NA PROVENSÁLSKÝCH BYLINKÁCH

Potřebné ingredience

 Kuře
 Tuk
 Cibule
 Petržel, mrkev, celer
 2 malé konzervy rajského protlaku
 kečup
 kuličky jalovce, bobkový list, celý pepř, nové koření, směs provensálských bylinek
 česnek

Postup přípravy

1. Pekáček vymažeme tukem, na dno položíme nakrájenou cibuli, petržel, mrkev, celer
2. Celeru dáváme hodně, petržele a mrkve málo. Na zeleninu položíme osolené a opepřené porce kuřete.
3. Kuře přelijeme protlakem, přidáme i kečup 6-8 kuliček jalovce, 2 bobkové listy, trochu kuliček pepře a nového koření.
4. Dále přidáme větší množství rozmačkaného česneku, směs provensálských bylinek a trochu podlijeme vodou. Chvíli dusíme a pak dopečeme.

Příloha: rýže, hranolky

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

moschus 29. 12. 2007, 22:19
Tak takto kuře děláme doma jíž léta a nemá chybu (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y).Jednou jsem zkusila přidat i smetanu a bylo taky (pl)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie