(recept
si oblíbilo 7 návštěvníků)
Losos s křenovým přelivem
Potřebné ingredience
Porce lososa,hl.mouka,sůl,olej,brusinkový kompot,citron Na přeliv:1 zakysaná smetana,1 malá majolka,citr.šťáva,1 lžička cukru,1 lžička worcestru,sůl,2 lžíce str.čerstvého křenu
Postup přípravy
Porce ryby osolíme,lehce obalíme v hl.mouce a opatrně opečeme na oleji.Mezi tím si připravíme přeliv, tak-že vše smícháme dohromady.Podáváme s vařeným bramborem,rybu přelijeme přelivem,ozdobíme kolečkem citronu a lžičkou brusinkového kompotu .V této úpravě je losos naprosto báječný.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
kusan
(upraveno)
11. 2. 2011, 15:40
Prosím o radu, mám čerstvého lososa,celého,vykuchného ale s kůží. Co je lepší použít? Filet stažený nebo nestahovat. Nerady bycho rybu pokazila. Není to zrovna levná záležitost. Díky Jana
chalupnicka
(upraveno)
14. 2. 2011, 8:36
@kusan
Přiznám se že se zas v tom zase tak úplně nevyznám-co je lepší.Ale já kupuji s kůží a je výborná-takže nestahuji./s kůží je losos levnější/.