(recept
si oblíbilo 8 návštěvníků)
čokoládová růže-příprava na dort
Potřebné ingredience
bílá čokoláda,glokoza,voda a cukr
Postup přípravy
zde je postup..30ml vody+30g cukru-přivést k varu-povařit asi tak 1/2 min pak dát mimo plotnu a přidat 100g glukozy a rozmíchat..v jiné misce si rozpustit 500g bílé čokolády-já rozpouštím v mikrovlnce,ale opravdu opatrně v průběhu promíchávat(čokoláda se rozpustí,ale přitom nesmí být teplá-prostě není teplá na ruku)...do takto rozpuštěné bílé čokolády vlít cukr s glukozou a míchat až se vše spojí a odděluje se od hrnce...pak opět zahřát tak na 50-60°C a znovu míchat-začne se oddělovat tuk a ten postupně slévat...až nebude co slévat tak dát do mikrotenového sáčku a nechat vychladnout...a když bude hmota vlažná tak znovu prohníst,aby se nevytvořily tukové hrudky a pak už jen uložit do mikroten,sáčku a je hotovo....hmota jak bude ještě chladnout bude tuhnout a to je vše snad je to srozumitelné..jo a ještě skladovat při pokojové teplotě ..je to postup na bílou čokohmotu hnědá se dělá trochu jinak...
..
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
jeremy
(upraveno)
10. 3. 2011, 15:57
Ledura
(upraveno)
28. 1. 2011, 10:59
andol
(upraveno)
19. 1. 2011, 10:05
díky za receptík jen co je ta glukoza ??
noe
(upraveno)
18. 1. 2011, 20:11
nádhera
chalupnicka
(upraveno)
16. 1. 2011, 6:29
krásná
HHaannuullee
(upraveno)
15. 1. 2011, 16:41
Zrušený účet
(upraveno)
15. 1. 2011, 10:46
nebol by presný návod? Je prekráááásna
aduš2009
(upraveno)
15. 1. 2011, 22:09
@
postup vložen
Zrušený účet
(upraveno)
18. 1. 2011, 20:07
@aduš2009
Ďakujeeeem
jajka5
(upraveno)
15. 1. 2011, 10:20
kuxusní růže, máš zřejmě perfektní recept na hmotu, když se ti tak nádherně dotenka táhne a nepraská, Gratuluji.!!!!!!!!!
darinka30
(upraveno)
14. 1. 2011, 21:42
super