(recept
si oblíbilo 24 návštěvníků)
Arabelčin domácí párek v rohlíku

Potřebné ingredience
tento recept je pro ty, co doma nemají přístroj na výrobu párku v rohlíku : párky tenké neloupací, rohlíky, hořčice, kečup, tvrdý plátkový sýr, alobal
Postup přípravy
Rohlík si podélně rozkrojíme, střídku můžeme vydlabat - já to už nedělám. Z jedné strany pomažeme kečupem, z druhé hořčicí, poklademe plátky sýru, dáme párek. Pak přeložíme poloviny k sobě a celé zamotáme do alobalu.
Pečeme v troubě při 200° cca 20-minut. Podle výkonu trouby.
Dobrou chuť!
Pečeme v troubě při 200° cca 20-minut. Podle výkonu trouby.
Dobrou chuť!

rozpůlený rohlík potřený kečupem a hořčicí

přidán plátkový sýr

párek

přeložíme k sobě

zamotáme do alobalu a pečeme
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
milka1m1
(upraveno)
5. 10. 2016, 12:52
To je teda blbost,jeste chybi recept na varenou vodu.
nahlásit

evicela
(upraveno)
5. 10. 2016, 12:06


nahlásit
laskonka333
(upraveno)
20. 11. 2013, 11:06









nahlásit

mumlina
(upraveno)
20. 11. 2013, 10:23
Zdravím Arabelku, musím říct, že to bylo vynikající, jen se mi trochu sýr připekl k alobalu, ale jinak luxuska, všichni doma chválili......děkuji za inspiraci

nahlásit

arabelka
(upraveno)
24. 11. 2013, 8:45
@mumlina
jsem ráda, že chutnalo.Já připečený sýr miluju

nahlásit
sandra1
(upraveno)
12. 9. 2012, 17:54
dnes vyzkoušeno, bohužel, neujalo se! rohlík byl úplně tvrdý, celá rodinka si ztěžovala, takže příště uvařím jen párky, dám do čerstvého rohlíku, ale 20 minut ho určitě péct v troubě nebudu, myslím že pro čerstvý párek je to úplně zybtečné....

nahlásit

arabelka
(upraveno)
13. 9. 2012, 20:30
@sandra1
Škoda, my to pečeme pořád stejně a spokojenost, doma takto připravené párky milujeme. Je třeba ale vyzkoušet podle vaší trouby, každá peče jinak. Nikdy nemáme tvrdé rohlíky, ale krásně křupavoučké, minuty si musíte jinak upravit.
nahlásit

vevercak78
(upraveno)
24. 10. 2011, 15:49




nahlásit
Nasta
(upraveno)
18. 10. 2011, 14:58
.Hotovo, vynikající, sklizen obrovský úspěch.
.
.








nahlásit

arabelka
(upraveno)
18. 10. 2011, 19:53
@Nasta
děkuji






nahlásit

vahamarticka
(upraveno)
3. 9. 2011, 12:42

nahlásit

sk81
(upraveno)
18. 6. 2011, 16:17

nahlásit

Chemlona
(upraveno)
12. 1. 2011, 18:49
To zítra vyzkouším ,
párek v rohlíku milují a toto bude na 100% ňamka




nahlásit

arabelka
(upraveno)
12. 1. 2011, 20:01
@Chemlona
v tom případě uděláte klukům radost



nahlásit

zdenka54
(upraveno)
12. 1. 2011, 17:54
Tak právě jsme dojedli a pochutnali si
díky,Petruško
když se to jí hned,je rohlík křupavý a dost drobí,nám víc šmakovalo rozbalit až po chvilce,rohlík krásně zvláčněl





nahlásit

arabelka
(upraveno)
12. 1. 2011, 19:32
@zdenka54
Děkuji, jsem mooooc ráda, že chutnalo
já ho zas mám ráda když křupe, takže mi nevadí, když se sype
....................








nahlásit
Hnědovláska
(upraveno)
12. 1. 2011, 17:46
Dobrý nápad


nahlásit

Irena S.
(upraveno)
12. 1. 2011, 17:33
Já jsem vždycky akorát ohřála párky a vložila do rohlíku, ale tohle bude určtitě mnohem chutnější! Díky za tip!
Brzy vyzkouším!!!



nahlásit

arabelka
(upraveno)
12. 1. 2011, 20:02
@Irena S.
chutnější, protže je tam ten sýr
a když se dá uzeným je to ještě lepší



nahlásit

ianina
(upraveno)
11. 1. 2011, 20:39









nahlásit

arabelka
(upraveno)
12. 1. 2011, 7:14
@ianina
dík
to mě naučila kdysi mamka, žádné domácí přístroje na to nebyly

nahlásit

Mmyšák
(upraveno)
11. 1. 2011, 20:24




nahlásit

arabelka
(upraveno)
12. 1. 2011, 7:15
@Mmyšák




nahlásit

zdenka54
(upraveno)
11. 1. 2011, 20:04
Péťo,to je SUPER nápad
hned zítra vyzkouším



nahlásit

arabelka
(upraveno)
12. 1. 2011, 7:13
@zdenka54
a to jsem si říkala, zda to tu mám vůbec vložit
, že to určitě tady znáte






nahlásit