(recept
si oblíbilo 21 návštěvníků)
Grilovaná panenka s pórkovo smetanovým dipem...
Potřebné ingredience
Vepřová panenka, sůl, pepř Dip: čtvrt pórku, zakysaná smetana, lžíce majonézy, sůl, pepř.
Postup přípravy
Dip:
pórek nakrájíme na kolečka, přidáme jednu zakysanou smetanu, jednu lžíci majónezy( vice ne, nesmí tam být cítit), sůl, pepř, smícháme vše dohromady a dáme tak na půl hodinky odležet do lednice!!!! Kdo má rád výraznější chuť může obměnit pórek za cibuli!!!!! Opravdu mňamózní dip k jakémukoliv grilovanému masíčku, moc, moc dobrý, jednoduchý, ale bohužel málokdo ho zná!!!!!
Když se stane že dip zbyde(to se stane málokdy) přidám lučinu a mám pomazánku na chleba!!!!!
Tak příjemné vaření mimi maminky..... ,-)
pórek nakrájíme na kolečka, přidáme jednu zakysanou smetanu, jednu lžíci majónezy( vice ne, nesmí tam být cítit), sůl, pepř, smícháme vše dohromady a dáme tak na půl hodinky odležet do lednice!!!! Kdo má rád výraznější chuť může obměnit pórek za cibuli!!!!! Opravdu mňamózní dip k jakémukoliv grilovanému masíčku, moc, moc dobrý, jednoduchý, ale bohužel málokdo ho zná!!!!!
Když se stane že dip zbyde(to se stane málokdy) přidám lučinu a mám pomazánku na chleba!!!!!
Tak příjemné vaření mimi maminky..... ,-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
packa2
(upraveno)
6. 2. 2014, 11:11
Super!!!
Visnery
(upraveno)
8. 5. 2011, 10:09