(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Ryba na rajčatech s petrželkou
Potřebné ingredience
ryba- pangas , filé, sušená petrželka , citron , sůl, slanina , cherry rajčata, paprika -může a nemusí být , máslo
Postup přípravy
Do pekáčku na nakrájenou slaninu na plátky ,dáme předem osolenou a citr. štávou pokapanou rybu , obložíme ji kolem na půl překrájenými cherry rajčaty a paprikami na proužky, posypeme petrželkou a nandáme na rybu vločky másla Rybu, můžeme do slaniny zabalit , či posypat ještě nakrájenou- na proužky šunkou
Pečeme ve vyhřáté troubě tak 20 minut prvních deset minut pod pekáčkem, pak odklopíme cca 5-10minut dopečeme 160-180st.
Pečeme ve vyhřáté troubě tak 20 minut prvních deset minut pod pekáčkem, pak odklopíme cca 5-10minut dopečeme 160-180st.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé