Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

Koka řezy

0.0
Koka řezy

Potřebné ingredience

Těsto : 2 vejce, 60 g másla, 150 g pískového cukru, 5 lžic oleje, 200 g polohrubé mouky, 30 g kakaa, 1 balíček prášku do pečiva, 250 ml vlažného mléka, tuk a hrubá mouka na vysypání pekáče. Krém : 250 g másla, 100 g moučkového cukru, 500 ml mléka, 2 vanilkové pudinky. Dále budeme potřebovat : 2 balení Koka sušenek, 100 ml rumu, 1 sáček čokoládové polevy

Postup přípravy

Vejce,máslo,cukr a olej utřeme do hladkého krému,mouku smícháme s práškem do pečiva a kakaem a postupně ji spolu s mlékem přidáváme k vaječnému základu.Těsto vlijeme do vymazaného a hrubou moukou vysypaného pekáče a pečeme v předehřáté troubě při 170 °C asi 35 minut.
Na krém svaříme 500 ml mléka se dvěma balíčky vanilkového pudinku a dáme vychladit.Máslo utřeme s moučkovým cukrem do pěny a postupně přidáváme vychladlý pudink.Aby se krém nesrazil je nutné,aby obě ingredience měly zhruba stejnou teplotu.Upečené,vychladlé řezy pomažeme polovinou krému,na něj naskládáme Koka sušenky a lžičkou pokapeme rumem.Povrch sušenek potřeme zbylým krémem a polijeme čokoládovou polevou.Nakonec posypeme kokosem.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie