Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 11 návštěvníků)

Kuřecí maso+fazolové lusky s cotagge+brambory-OBĚD

0.0
Kuřecí maso+fazolové lusky s cotagge+brambory-OBĚD

Potřebné ingredience

Kuřecí prsa 120g fazolové lusky 120 g,cotagge 60g,sul pepř,brambory 180golivovy lolej 1KL a trochu vody nebo vývaru na podlití

Postup přípravy

Kuřecí maso na nudličky opečeme na lžičce olivového oleje podlijeme vodou nebo vyvarem a dusíme do měkka.až je maso mekké tak jej vyjmeme a na stavu dame cotage zamichame a pridame uvařené lusky zamíchame a podávame s bramborem nebo k večeři jen tak.

energeticka hodnota:1636 KJ bíl:41g tuky 8,4g sacharidy 38,6g

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie