(recept
si oblíbilo 27 návštěvníků)
Arabelčino gulášové rizoto

Potřebné ingredience
kousek vepřové kýty, nebo plecka- jak kdo má rád, rýže 3 sáčky, sladká mletá paprika, sůl, pepř, cibule,sádlo,1/2 masoxu
Postup přípravy
Na sádle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli dozlatova.Pak k ní přisypeme trošku mleté papriky a přidáme na kousínky nakrájené maso, sůl, pepř, půl masoxu.. Orestujeme a zalijeme hrnkem a půl vody. Dusíme doměkka. Podle potřeby můžeme vodu dolévat.
Až je maso krásně měkké a zůstala nám i nějaká šťáva smícháme vše s uvařenou rýží a máme hotovo.
Dnes se po obídku u nás jen zaprášilo.
Před podáváním posypeme strouhaným sýrem .
Až je maso krásně měkké a zůstala nám i nějaká šťáva smícháme vše s uvařenou rýží a máme hotovo.
Dnes se po obídku u nás jen zaprášilo.
Před podáváním posypeme strouhaným sýrem .
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

Kalejka
(upraveno)
1. 9. 2011, 10:14
já ho dělám také tak,jen přidám čerstvé houby když zrovna jsou

nahlásit

Lenluvik
(upraveno)
12. 8. 2011, 7:50










nahlásit

arabelka
(upraveno)
12. 8. 2011, 21:09
@Lenluvik
Děkuji Leni, jsem ráda,že Vám chutnalo

nahlásit