(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Arabelčin hovězí vývar
Potřebné ingredience
kousek hovězího žebra na polívku, 1 cibule, mrkev, petržel, celer, stroužek česneku,2 kuličky nového koření, 5 kuliček pepře, sůl a pokud mám sušený libeček - kousek
Postup přípravy
Do hrnce dám vodu, do které přidám maso, celer a petržel na čtvrtky, koření, sůl, libeček- nebo petržel kudrnku
a vařím většinou v tlakáči asi 1 hodinu. Pak do vývaru ještě přidám 1 cibuli omytou,ale neočištěnou, a mrkev na čtvrtky a vařím ještě 5 minut.
a vařím většinou v tlakáči asi 1 hodinu. Pak do vývaru ještě přidám 1 cibuli omytou,ale neočištěnou, a mrkev na čtvrtky a vařím ještě 5 minut.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
andrea81
(upraveno)
9. 1. 2013, 11:45
jen se chci zeptat,kolik dáváte vody a masa? děkuji
arabelka
(upraveno)
12. 1. 2013, 15:14
@andrea81
tak 2,5 litru vody a asi 40dkg žebra hovězího
bubík4
(upraveno)
10. 1. 2011, 18:15
arabelka
(upraveno)
10. 1. 2011, 18:39
@bubík4
je na tom něco špatně???
tasmanka
(upraveno)
8. 1. 2011, 16:48
jilly
(upraveno)
8. 1. 2011, 16:45
mnam