(recept
si oblíbilo 9 návštěvníků)
Pařížské kostky
Potřebné ingredience
PIŠKOT:2 sklenky polohrubé mouky, 1 sklenka cukru, 1/2 sklenky oleje, 1 sklenka vlažného mléka, 2-3 lžíce kakaa, 1 prášek do pečiva, 3 celá vejce KRÉM:2 smetany na šlehání 2 ledové kaštany POSYP: 100g Margotky
Postup přípravy
Den před pečením těchto řezů si svaříme obě šlehačky a ledové kaštany(musí se vařit).Necháme vychladnout a dáme na noc do lednice.Druhý den upečeme piškot:všechny suroviny na piškot vyšleháme a dáme na vymazaný a vysypaný plech a pečeme při 170C jako piškot.Necháme vychladnout.Svařenou šlehačku s kaštanama vyšleháme na ručním šlehači a nejvyšším stupni do krému.Tímto krémem potřeme piškot a celý moučník posypeme nastrouhanou Margotkou-ale nemusí být,jak kdo má rád.Uchováváme v chladnu.ŘEZY JSOU VYNIKAJÍCÍ!!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé