(recept
si oblíbilo 117 návštěvníků)
Andaluská játra s hranolky-rychlé,jedinečné
Potřebné ingredience
500g králičích nebo drůbežích jater,lžička drceného kmínu,lžička sojové omáčky,sůl,špetka chili nebo pálivé papriky,asi 150g sladkého kečupu,1 cibule,olej,hranolky
Postup přípravy
Tohle jídlo je u nás velice oblíbené a přitom je rychlé a jednoduché,celá příprava i s hranolky(jsou-li kupované mražené) trvá jen půl hodiny:Na oleji zpěním cibulku nakrájenou na drobno,přidám játra pokrájená na menší kousky,když se zatáhnou přidám sojovou omáčku,kmín,chili a ještě chvílku necháme dělat,přilejeme kečup ,krátce prohřejeme a vypneme.Dochutíme podle vlastní chuti,dosolovat opatrně a až úplně nakonec.Ihned podáváme s hranolky,kdo má rád,jako my ,může přidat sterilovanou kukuřici prohřátou na másle nebo ster.červenou řepu.(recept na domácí červenou řepu později)Vyzkoušejte a nebudete litovat.Dobrou chuť!!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé