prsa s postupem
Potřebné ingredience
měly mít něco mezi dvěmi a třemi kily, ale nějak se mi to vymklo a bylo z toho 4,7 kg
Postup přípravy
piškoty v hrubém tvaru
dotvarováno punčovinou
jelikož se mi posledně potahem bradavky zmáčky, tak jsem je udělala dostatečně velké, ať z nich něco zůstane, posledně jsem taky měla problém s tuhnutím, takže jsem dort nechala pořádně půl dne vychladit
punčovinou jsem doplnila i "skok" mezi základním srdcem a miskama, aby tam nebyl hrb
a co čert nechtěl - dort parádně vychlazený, ztuhlý, bradavky pevné, takže se mi na tom roztrhl potah!
detail kalamity
nastoupila plastická chirurgie - nejvíc se mi při propojování hmoty osvědčila vidlička - ten konec, za který se to normálně drží, jak je projmutý a ty naše mají ještě takový zužující tvar, takže super kostice na tohle
kakao taky udělalo svoji práci na zamaskování, prsa pak vypadala "přírodněji" (aspoň se mně to zdálo)
krajka taky pomohla
jahůdky s krémem ve vydlabaných miskách
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé